بادیان یک ادویه پرطرفدار است که در سراسر جهان برای عطر و طعم آن مورد استفاده قرار می گیرد و یک نوع از طعم و مزه را ایجاد می کند که غذاها را بسیار عالی می کند. همچنین به اسم بادیان چینی و بادیام هم شناخته می شود. نام علمی آن Illicium verum است که از میوه یک گیاه همیشه‌سبز به دست می‌آید. بادیان بومی مناطق جنوبی چین و مناطق شمالی ویتنام است، اما در دیگر کشورهای جنوب شرقی آسیا کشت نشده است.

بادیان همانند بادیان رومی (انیسون) نیست، هرچند طعم های آن ها یکسان هستند و به عنوان یک جایگزین ارزان قیمت در بسیاری از اقتصادهای فقیر معرفی شده است؛ اما شباهت های آن ها واقعا در آنجا پایان می یابد، زیرا بادیان دارای مزایای سلامت متفاوت نسبت به انیسون است. بادیان به طور گسترده ای در غذاهای آسیایی استفاده می شود، در حالی که انیسون به طور عمده در فرهنگ های غربی استفاده می شود.
صرفنظر از این موارد، امروزه هر دو آن ها به خاطر دسترسی گسترده و تمایل مردم به آزمایش طعم های متفاوت، استفاده می شوند.

ادامه مطلب.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها