1-دارچین و دیابت نوع 2

افرادی که مبتلا به دیابت نوع 2 هستند می توانند روزانه مقداری دارچین را به رژیم غذایی شان اضافه کنند. مطالعات متعدد نشان می دهد که دارچین سیلان برای افرادی که در برابر انسولین مقاومت می کنند، بسیار مناسب است، زیرا ممکن است به افراد خاص برای کنترل قند خون شان کمک کند.

مطالعات دیگر نشان داده که پودر دارچین به علت داشتن مزیت طبیعی بر روی قند خون اثر می گذارد و مقاومت انسولین بدن را پایین می آورد و همچنین ممکن است برای افرادی که در طبقه ی پیش دیابتی هستند، ایده آل باشد.

2- مبارزه با رادیکال های آزاد

دارچین مملو از آنتی اکسیدان های سالم است که می تواند بدن تان را از بیماری ها ی مختلف و ویروس های ناراحت کننده محافظت کند. به عنوان مثال، بدن آنچه که رادیکال های آزاد نامیده می شود را تولید می کند، مولکول های کوچکی که وقتی اتم ها با الکترون های نا هموار جفت می شوند بوجود می آیند. اگر بدن تان دارای آنتی اکسیدان های کافی و قابل دسترس است، با رادیکال های آزاد واکنش بی خطر نشان می دهند و از آسیب رسیدن به سلول های بدن جلوگیری می کنند.

3- کاهش کلسترول بد

هنوز بحث زیادی در مورد اثرات دارچین در کلسترول و یا به طور خاص، کلسترول بد وجود دارد. مطالعه ای روی اثرات دارچین بر تری گلیسیرید نشان می دهد کاهش 23 تا 30 درصد تری گلیسیرید و 27 درصد کلسترول LDL در بیماران ایجاد شده است. به علاوه، بیماران در واقع شاهد تغییر ناگهانی در HDL-C یا کلسترول خوب ” بودند.

کسانی که از دیابت رنج می برند نیز می توانند از اثر احتمالی دارچین بر کلسترول بهره مند شوند. تحقیقات نشان می دهد که دارچین همچنین ممکن است اثر مثبتی بر کاهش قند خون ناشتا، کاهش تری گلیسیرید، بهبود گلوکز سرم و بهبود کلسترول خوب و بد داشته باشد.

ادامه مطلب.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها